Terriinivormid

Terriin on prantsuse päritolu roog, mis sarnaneb kõige enam meil levinud pikkpoisile või jämedastruktuuriga muredale pasteedile.

Terriini valmistatakse ahjus vesivannil kuumutades.
Terriini on lihtne valmistada ja on väga maitsev.
Toorainena kasutatakse kala, liha, maksa, juurvilju või seeni. Peenekshakitud massile lisatakse terveid küpsetatud tükke. Lisatakse ka ürte ja õlisid.  
Kihilised terriinid on väga isuäratava välimusega.
Terriine serveeritakse tavaliselt külmalt ja need sobivad kas eelroaks või buffelauale serveerituna.

 

LAHTIOLEKUAJAD

Kokapood avatud:

tööpäevadel 10-18
laupäeval 11-15
pühapäeval suletud !

🔆

Tere tulemast !

Olete väga oodatud !

☎+372 66 10 999

info@chezmarius.ee


 

TELLIMINE

Tellimine chezmarius.ee kodulehelt:

Võid tellida registreerimata.

Tellimustele ise Tallinna Kokapoodi järele tulles on lisakulu  0 €

Üle 150 € tellimused tarnime tasuta lähimasse postiautomaati.

Postipakk 3,00 - 7,00 € olenevalt paki suurusest.
Paki max. kaal 35 kg.
Tarneaeg 1-3 argipäeva.